fbpx
s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Follow Us

Afspelen en online uitzenden

KerkBeamer / Afspelen en online uitzenden

Kerkpresentaties afspelen op de beamer en online uitzenden

Het voorbereiden van presentaties doe je vanuit huis, via je eigen browser. Het afspelen doe je in de kerk, waar de beamers zijn aangesloten op de presentatiePC en waar je de kerkdienst online uitzendt. Om te kunnen afspelen heb je de software van KerkBeamer nodig. Deze werkt hetzelfde als de online variant, met de toevoeging dat je beamers en eventueel camera’s en een videomixer kunt aanspreken.

Het bedienen van de presentaties is kinderspel: laad de online aangemaakte presentatie in, zet het eerste onderdeel live en klik door tot het einde van de dienst. Natuurlijk heb je meer mogelijkheden, maar in de basis is dit het 😀
Bekijk de video voor een kort overzicht van de werking en mogelijkheden of bekijk de uitgebreidere uitleg op YouTube.

Wil je alleen afspelen op de beamers of ook online uitzenden?

Of je nu alleen beamers gebruikt of kerkdiensten ook online uitzendt; KerkBeamer heeft voor elke variant een passende oplossing, met ultiem gebruiksgemak.

Afspelen op beamers/TV-schermen in de kerk

Beamers zijn in steeds meer kerken een waardevolle toevoeging. Met KerkBeamer maak je snel en eenvoudig presentaties, maar je speelt ze net zo eenvoudig af op de beamers en/of TV-schermen in de kerk. In de KerkBeamer Software klik je met gemak door de presentatie, die direct wordt weergegeven in de kerk.

Online uitzenden (en afspelen op de beamers/TV-schermen in de kerk)

Het coronavirus heeft gezorgd voor een flinke toename in het uitzenden van kerkdiensten. Binnen de software van KerkBeamer heb je alles binnen handbereik om eenvoudig, en (als je wilt) geautomatiseerd, van je online uitzending een TV-waardige uitzending te maken. Speel je tegelijkertijd ook af op de beamers in de kerk? Door onze unieke integratie en verschillende uitgangen stuur je naar de beamers een mooie presentatie uit en stream je online een mooie uitzending, compleet met camerabeelden en weergaven als ondertiteling, tekst over beeld en beeld naast beeld.

KerkBeamer Software: eenvoudige bediening en flexibiliteit in de dienst

In de overzichtelijke en gebruiksvriendelijke software van KerkBeamer heb je alles wat je nodig hebt voor het afspelen en bedienen van je presentaties. Klik door de presentatie, bedien de camera's en geef weergaven mee voor kerkTV. Ben je een lied, bijbeltekst of iets anders vergeten toe te voegen of wil je nog iets wijzigen? In de software vind je dezelfde opties als online. En het mooie is; niemand in de kerk merkt hier iets van. Wijzigingen worden direct doorgevoerd. Dat geeft rust en flexibiliteit.