fbpx
s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Follow Us

Blog

KerkBeamer / Functionaliteiten  / Nieuw: Camerabediening & KerkTV

Nieuw: Camerabediening & KerkTV

Covid-19 heeft de kerkwereld flink veranderd. Kerken moesten ineens volledig over op het online uitzenden van kerkdiensten. Inmiddels staan we voor de volgende uitdaging: 100 mensen in de kerk, terwijl de rest de diensten thuis zal blijven volgen. Hoe bied je een goede ervaring voor beide groepen?

Maak kennis met de nieuwste ontwikkelingen binnen KerkBeamer: bediening van camera’s/videomixer en uitzenden naar beamers en KerkTV.

Vanaf 1 juli volgen twee verschillende groepen mensen kerkdiensten: 100 in de kerk en de rest via KerkTV. Je wilt dat liederen, bijbelteksten en presentaties voor beide groepen goed te volgen zijn. Via de green-screen functie was het beperkt mogelijk om een KerkBeamer-presentatie in aangepaste vorm ook weer te geven op KerkTV. Deze functie zijn we flink aan het verbeteren en uitbreiden. Binnenkort is het mogelijk om de camera’s en videomixer te bedienen vanuit KerkBeamer, zodat je uitstekende controle hebt over hoe je camerabeelden en de beamerpresentatie optimaal weergeeft op de beamer en KerkTV. Lees er alles over op deze pagina.


KerkBeamer vrijblijvend proberen? Vraag nu jouw demo aan!