fbpx
s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Follow Us

Blog

KerkBeamer / Nieuws  / Covid-19: demo’s verlengd

Covid-19: demo’s verlengd

Het Covid-19 (corona)virus heeft de wereld flink veranderd. Werk zoveel mogelijk thuis en blijf bij op 1,5 meter afstand van elkaar. Ook wij hebben onze spullen gepakt en zijn vanuit huis gaan werken. Voor kerken hebben deze maatregelen grote gevolgen; fysieke kerkdiensten zijn niet meer toegestaan. Hoe zich dit gaat ontwikkelen gaan we de komende tijd zien.

Demoperiode voor onbepaalde tijd verlengd
We zien veel kerken die geen diensten meer organiseren. Hierdoor wordt het ook lastig om KerkBeamer in de kerk verder uit te proberen. Onze planning was om deze week de eerste notenbalken te demonstreren, waarna in april de abonnementen in zouden gaan. Wij realiseren ons dat dat nu erg lastig wordt. Daarom hebben wij besloten de demoperiode voor onbepaalde tijd te verlengen.

In de komende periode kan KerkBeamer dus volledig, maar gratis gebruikt worden. Uiteraard gaan wij ondertussen wel verder met toevoegen van notenbalken en nieuwe functionaliteiten of het verbeteren van functionaliteiten.


KerkBeamer vrijblijvend proberen? Vraag nu jouw demo aan!