fbpx
s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Follow Us

Blog

KerkBeamer / Functionaliteiten  / Dashboard vernieuwd

Dashboard vernieuwd

Goede software is nooit af. Feedback van gebruikers en nieuwe inzichten worden constant verwerkt in grotere en kleinere updates. Gebruikservaring speelt hierbij een grote rol. De binnenkomst in het dashboard, het startscherm wanneer je KerkBeamer binnenkomt, was niet heel spectaculair en functioneel. Daarom hebben we ‘m grondig vernieuwd.

De eerste versie van het dashboard, met de drie kolommen, liet te wensen over in gebruiksgemak. Daarom zijn we teruggegaan naar de tekentafel en hebben een heel nieuw dashboard ontworpen. Als je nu inlogt op app.kerkbeamer.nl dan herken je de eerste versie niet meer terug ?

Het idee van de drie kolommen hebben we losgelaten. In de middelste kolom vind je nu alle presentaties. De instellingen zijn sneller toegankelijk in de derde kolom. In de eerste kolom vind je een persoonlijk welkom en een aantal gegevens over jullie kerk. Heb je geen drie kolommen? Dan kijk je wellicht op een lagere resolutie. Je indeling is dan wat anders, maar je ziet wel alle belangrijke informatie. Met andere woorden; deze vorm van het dashboard is responsive dus onzichtbare onderdelen zijn verleden tijd ? PS. het vernieuwde dashboard vind je ook in de software.


KerkBeamer vrijblijvend proberen? Vraag nu jouw demo aan!