10.000+ liederen en 11 bijbelvertalingen

Alles wat je nodig hebt voor een kerkdienst vind je in KerkBeamer. Profiteer van onze uitgebreide database liederen en bijbelvertalingen.

Liederen en notenbalken

Geen gedoe meer met Dropbox of externe websites. Voeg snel een lied toe uit de KerkBeamer database met meer dan 10.000 liederen. Kies voor tekst of notenbalken.

Liederen en notenbalken

Bijbelvertalingen

Doordat er in KerkBeamer 11 bijbelvertalingen beschikbaar zijn heb je snel de juiste bijbeltekst in de presentatie staan. Bepaal de opmaak van de tekst, titels en hoofdstuk- en versnummers.

Bijbelvertalingen

Liedlicenties

Om liederen te mogen tonen op de beamer heb je licenties nodig van bijvoorbeeld Liedboek of CCLI. Wij hebben alle informatie overzichtelijk voor je opgeschreven.

Liedlicenties bekijken

Kerken over KerkBeamer

De database met liederen en bijbelteksten wordt door veel kerken gebruikt. Hieronder vind je een aantal ervaringen...

NGK Rijsenhout NGK Rijsenhout

NGK Rijsenhout

Vincent Leighton

KerkBeamer werkt op een eenvoudige en snelle manier voor het maken van de presentaties en zelfs in geval van nood (als niemand de presentatie voorbereid) lukt het om de dienst op tijd te starten met alles erop en eraan! In de opstart wel een aantal vragen maar door de snelle reactie (simpel via WhatsApp) was het over het algemeen snel geregeld en duidelijk. Al met al een super oplossing voor iets waar we al veel te lang mee aan het worstelen waren 😀

NGK Rijsenhout
GK Gameren-Zuilichem GK Gameren-Zuilichem

GK Gameren-Zuilichem

Mark Beunk

Wij kunnen als gemeente niet meer zonder KerkBeamer! Iedereen kan vanuit huis een dienst klaarzetten en bekijken. Ook zijn er superveel liedbundels en bijbelvertalingen beschikbaar, waarbij we ons niet meer druk hoeven te maken of we teksten wel of niet mogen tonen, omdat dit allemaal gekoppeld is aan onze eigen licenties.

GK Gameren-Zuilichem
Kruiskerk Diever Kruiskerk Diever

Kruiskerk Diever

Arie Bouw

Brede ondersteuning van Nederlandse (kerk)liederen en bijbelvertalingen. En wat helemaal fraai is dat er ook nog notenbalken bij staan, een wens die al heel lang vanuit de gemeente klonk. We hebben ervaren dat de ondersteuning echt goed is. Het inrichten naar je eigen wens/smaak kost even wat tijd maar daar word je prima bij geholpen.

Kruiskerk Diever

Probeer KerkBeamer 4 weken gratis

Ervaar zelf de voordelen van KerkBeamer in jouw kerk

  • 4 weken gratis proberen
  • Incl. alle functionaliteiten
  • Volledige ondersteuning
  • Je zit nergens aan vast