Liederen toevoegen

Eén van de grote voordelen van KerkBeamer is de ingebouwde database met liederen. Door onze samenwerking met partijen als Kokboekencentrum en CCLI vind je in KerkBeamer meer dan 10.000 liederen, uit bekende bundels als Liedboek, Opwekking, De Nieuwe Psalmberijming en Weerklank. Maar ook liederen van bijvoorbeeld Sela zijn in KerkBeamer beschikbaar.

Komt er een nieuw lied uit? Wij voegen hem direct toe, zodat jij het lied zondag al kunt gebruiken in de kerkdienst.

Shape Image
Shape Image
Shape Image
Shape Image

Liedlicenties

Om liederen te mogen tonen op de beamer heb je licenties nodig van bijvoorbeeld Liedboek of CCLI. Voordat je toegang krijgt tot liedbundels in KerkBeamer controleren wij hier op. De licentie zelf kunnen wij niet voor je regelen, maar we hebben alle informatie wel overzichtelijk voor je opgeschreven.

Liederen toevoegen

In een sjabloon bepaal jij hoe een lied eruit komt te zien. Voeg een liedblok toe en bepaal het lettertype, de kleuren en de tekstgrootte. In de presentatie zoek je eenvoudig in de uitgebreide database naar het lied dat je wilt toevoegen. Door de ingebouwde volgordes staan de liederen vaak al goed. Wil je toch een extra refrein of de tekst wijzigen? Geen probleem!

Notenbalken

Steeds meer liederen worden in KerkBeamer voorzien van notenbalken. Geen afbeeldingen, maar scherpe notenbalken die in grootte en kleur te wijzigen zijn. Zo passen ze altijd op de beamer en op elke achtergrond. Kies jij voor tekst of notenbalken?

Probeer KerkBeamer 4 weken gratis

Ervaar zelf de voordelen van KerkBeamer in jouw kerk

  • 4 weken gratis proberen
  • Incl. alle functionaliteiten
  • Volledige ondersteuning
  • Je zit nergens aan vast