Webinars, trainingen en evenementen

Wil je meer te weten komen over KerkBeamer of leren werken met KerkBeamer? We organiseren regelmatig webinars en online trainingen. Maar je kunt ons ook bezoeken tijdens een Kerkenbeurs. Op deze pagina vind je een overzicht met alle evenementen en kun je je direct aanmelden.

Lancering Presentatie Assistent

Online presentatie // 22 mei 2024, 20.00 uur

Met de nieuwe Presentatie Assistent van KerkBeamer stel je moeiteloos presentaties samen. Direct in de juiste opmaak en voorzien van liederen en bijbelteksten. Op woensdag 22 mei introduceren we de gloednieuwe Presentatie Assistent en meer nieuwe functies. Tijdens een online presentatie delen we alle details met je. Meld je gratis aan!

Training Presentatie Assistent en sjablonen

Online training // 29 mei 2024, 20.00 uur

Tijdens de online training op woensdag 29 mei nemen we de Presentatie Assistent door en leer je hoe je jouw sjabloon hiervoor kunt inrichten. Meld je gratis aan!

Kerkenbeurs 2024

Expo Houten // 23 & 24 maart 2024

Op de Kerkenbeurs kom je in contact met bedrijven die actief zijn in kerken. Ook wij zijn in 2024 weer aanwezig op de Kerkenbeurs in Houten. In onze interactieve stand leer je alles over KerkBeamer en laten we je zien hoe KerkBeamer jouw mediateam kan versterken en ontzorgen.

KerkBeamer Informatiedag Kudelstaart

PG Samen op Weg Kudelstaart // 3 februari 2024, 10.00 - 14.00 uur

Maak kennis met KerkBeamer! Op zaterdag 3 februari organiseren we een Informatiedag over KerkBeamer in Kudelstaart (Noord-Holland). 's Ochtends vertellen we je alles over KerkBeamer en hoe je onze software in jouw kerk in kunt zetten. Daarna geven we een aantal praktische sessies, waarin je KerkBeamer leert kennen en handige tips meekrijgt. 's Middags kun je al jouw vragen aan ons stellen.

Basistraining KerkBeamer (terugkijken)

Online training // 2 november 2023, 19.30 uur

In dit webinar gingen we stap voor stap door KerkBeamer. We hebben uitgelegd hoe de structuur van KerkBeamer in elkaar zit en lieten zien hoe je een sjabloon aanmaakt en vult. In het tweede deel zijn we ingegaan op het maken van presentaties op basis van een sjabloon.

KerkTV-uitzendingen maken met KerkBeamer

Webinar // donderdag 20 april 2023, 19.30 uur

Sinds 12 april kun je met KerkBeamer ook kerkTV-uitzendingen maken. In dit webinar hebben we alles verteld over de nieuwe functionaliteiten en leerde je hoe je TV-uitzendingen voorbereidt. Ook ontving je tips over hoe je goede kerkTV-uitzendingen maakt.

Probeer KerkBeamer 4 weken gratis

Ervaar zelf de voordelen van KerkBeamer in jouw kerk

  • 4 weken gratis proberen
  • incl. alle functionaliteiten
  • Volledige ondersteuning
  • Je zit nergens aan vast