fbpx
s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Follow Us

Blog

KerkBeamer / Content  / Gereformeerd Kerkboek 2017 digitaal beschikbaar

Gereformeerd Kerkboek 2017 digitaal beschikbaar

We hebben er even op moeten wachten, maar het moment is daar: het Gereformeerd Kerkboek 2017 mag op de beamer weergegeven worden en is beschikbaar in KerkBeamer 🙂

Het is één van de meeste gestelde vragen van de afgelopen tijd: “Is GK 2017 ook beschikbaar in KerkBeamer?” Vanaf vandaag kunnen we deze vraag eindelijk met “JA” beantwoorden. Hoewel de bundel zelf al sinds 2017 beschikbaar is, heeft uitgeverij Royal Jongbloed de voorbereidingen voor de digitale versie vorige week afgerond. Daarmee mag het nieuwe Gereformeerde Kerkboek nu ook gebeamd worden.

✓ Online database en abonnement
De digitale versie van GK 2017 is beschikbaar via een online omgeving zoals we die ook kennen van bijvoorbeeld Liedboek Online. Hierin vind je alle 111 liederen en 150 psalmen.

Net zoals voor Liedboek is ook voor GK 2017 een een abonnementsmodel ingericht. Deze licentie geeft je het recht om GK 2017 te mogen beamen. De abonnementskosten variëren van € 45,- p/jaar voor 1-49 kerkgangers, tot € 360,- p/jaar voor 500+ kerkgangers. Omdat er enkele liederen in de bundel staan die onder CCLI vallen is ook een CCLI-licentie nodig. Op deze pagina lees je meer over licenties.

✓ Gereformeerd Kerkboek 2017 in KerkBeamer
Het Gereformeerd Kerkboek 2017 is één van de meeste gevraagde bundels om toe te voegen aan KerkBeamer. Daarom hebben wij er, samen met Royal Jongbloed, voor gezorgd dat alle liederen ook direct in KerkBeamer beschikbaar zijn. Na het invoeren van een geldige licentiecode krijg je direct toegang tot alle 111 liederen en 150 psalmen.

✓ Het nieuwe Gereformeerde Kerkboek voor GKV-kerken
In 1986 verscheen het eerste Gereformeerde Kerkboek. Nadat besloten was tot herziening en uitbereiding, verscheen in 2006 een bijgewerkte versie. In 2017 zijn de herziening en uitbreiding afgerond, met het Gereformeerd Kerkboek 2017 als eindresultaat. De bundel bevat 150 Psalmen op Geneefse melodieën, 8 Psalmen op alternatieve melodieën en 111 liederen.


KerkBeamer vrijblijvend proberen? Vraag nu jouw demo aan!