fbpx
s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Follow Us

Goed van start

KerkBeamer / Goed van start

Goed van start met KerkBeamer

Door gebruik te maken van KerkBeamer ga je veel tijd besparen bij het maken van je kerkpresentaties. Beamisten zijn in 10 tot 15 minuten klaar met hun presentatie.
Elke beampakket vraagt om een goede inrichting. Alleen zo kun je optimaal van een pakket gebruik maken. Voor KerkBeamer geldt dat een goede inrichting van variabelen, templates en layouts van essentieel belang is. Wil je wel van de voordelen gebruik maken, maar steek je liever geen tijd in het inrichten of vind je het inrichten ingewikkeld? Maak dan gebruik van onze gratis Goed van start service. Upload op deze pagina jouw huidige presentatie(s), dan gaan wij aan de slag.

Variabelen, templates en layouts, wij richten ze kosteloos voor je in.

Door gebruik te maken van variabelen, templates en layouts wordt het maken van de daadwerkelijke presentaties kinderspel. Je hoeft dan alleen nog maar liederen en bijbelteksten toe te voegen, de rest wordt automatisch voor je aangemaakt. Het (eenmalig) inrichten hiervan kan echter als lastig ervaren worden. Daarom helpen wij je! Stuur ons 1 of 2 van je huidige presentaties, dan zorgen wij ervoor dat alles voor je wordt ingericht. Dit doen we geheel kosteloos. Upload hieronder jullie huidige presentatie(s).

Aanvraagformulier Goed van start

Om jouw account goed in te richten hebben we, naast wat basisgegevens, 1 of 2 voorbeelden van huidige presentaties nodig. Bij voorkeur van een standaard ochtend- en middagdienst. Vul je gegevens in en upload 1 of 2 PowerPoints of voorbeelden in JPEG of PDF. Zijn je bestanden te groot? Stuur ze dan via WeTransfer naar info@kerkbeamer.nl.