Krachtige bewerkpop-up

Maak kennis met de gloednieuwe bewerkpop-up. Een krachtige tool om onderdelen te vullen en vorm te geven.

Voeg blokken zoals liederen, bijbelteksten, video's etc. toe. In de rechterbalk voeg je eenvoudig een lied toe uit onze database of upload je een video. Combineer blokken om de onderdelen verder vorm te geven. Creëer zo een goede basis voor je presentaties.

Maak je ook gebruik van TV-uitzendingen? Ook die kun je volledig zelf vormgeven. Bepaal bijvoorbeeld hoe ondertiteling eruit ziet.
Shape Image
Shape Image
Shape Image
Shape Image

Uitgebreide opmaakmogelijkheden

Het onderdeel, maar ook de blokken en lagen kun je volledig opmaken. Door de standaard kerkstijl staat de basis al klaar, zodra je een onderdeel aanmaakt. Optimaliseer daarna de afzonderlijke blokken met de uitgebreide opmaakmogelijkheden in de rechterbalk.

Lettertypen, kleuren, randen, posities en afmetingen. Alles pas je eenvoudig naar wens aan.

Aanpassen in de presentatie?

De bewerkpop-up is ook in presentaties beschikbaar, zodat je ook daar nog kunt optimaliseren. Maak bijvoorbeeld het liedblok wat groter, zodat er nog net een extra regel op de dia past. Liever geen aanpassingen? Geef dan aan dat aanpassen in de presentatie niet toegestaan is.

Onderdelen, dia's, blokken en lagen

Door de uitgebreide structuur heb je met KerkBeamer een krachtige tool in handen om uitgebreide presentaties te maken.
Door het intuïtieve design beheer je onderdelen, dia's, blokken en lagen gemakkelijk in een sjebloon.

Onderdelen

Onderdelen maak je aan in een sjabloon. Bijvoorbeeld: lied, bijbeltekst, wet, gebed etc. Maar ook onderdelen voor bijvoorbeeld het avondmaal of de doop zet je alvast klaar.

Dia's

Een onderdeel bestaat vaak uit meerdere dia's. Zo heeft een lied of een bijbeltekst vaak meerdere verzen, die automatisch verdeeld worden over het aantal dia's dat nodig is.

Blokken

Onderdelen vul je via de bewerkpop-up met blokken, die je kunt vullen met inhoud uit de database. Beschikbare blokken: lied, eigen lied, bijbeltekst, titel, tekst, afbeelding, video, liturgie en PowerPoint.

Lagen

Een blok kan uit meerdere lagen bestaan. Zo heeft een lied heeft een titel, tekstvlak en notenbalken. Elke laag kun je bewerken en naar wens opmaken.

Probeer KerkBeamer 4 weken gratis

Ervaar zelf de voordelen van KerkBeamer in jouw kerk

  • 4 weken gratis proberen
  • Incl. alle functionaliteiten
  • Volledige ondersteuning
  • Je zit nergens aan vast