Beeldmerk-KerkTVPRO

Ontdek de perfecte balans tussen kracht en eenvoud in videobediening!

Ontdek de kracht van KerkTV PRO en creëer moeiteloos prachtige kerkTV-uitzendingen! Met een uitgebreid scala aan krachtige functionaliteiten, voorziet KerkTV PRO je van alles wat je nodig hebt. En dat allemaal via een overzichtelijke, Nederlandstalige interface waar iedereen in het mediateam mee kan werken.

Of je nu KerkTV PRO als zelfstandige software wilt gebruiken of in combinatie met KerkBeamer, de keuze is aan jou.
Meld je nu aan en krijg als eerste toegang tot KerkTV PRO!

Shape Image
Shape Image

Camera's bedienen

Voeg eenvoudig camera's toe en bedien ze met gebruiksvriendelijke bedienknoppen. Of maak gebruik van bijvoorbeeld een joystick, die naadloos samenwerkt met KerkTV PRO.

Met KerkTV PRO kun je in een paar klikken cameraposities aanmaken en aanpassen. Deze posities kun je gemakkelijk vooraf instellen in previewmodus of direct live toepassen tijdens je TV-uitzending.

Het beste van alles? Je kunt een onbeperkt aantal camera's toevoegen en zoveel cameraposities creëren als je camera toelaat. De posities worden opgeslagen in de camera, zodat je ze ook kunt gebruiken met andere bedieningsopties.

Videomixer bedienen

Eenvoudig en intuïtief: bedien de videomixer zonder gedoe met ingewikkelde knoppen. Met duidelijke teksten en buttons kun je moeiteloos de gewenste inhoud kiezen en deze met een vloeiende overgang live zetten.

De beschikbare bronnen in de videomixer worden direct weergegeven, zodat je ze snel kunt toepassen. Je kunt optioneel een overlay toevoegen, zoals ondertiteling of een picture-in-picture beeld. Wanneer je tevreden bent, kun je met een harde, zachte of mix-overgang het previewbeeld eenvoudig live zetten.
Shape Image
Shape Image
Shape Image
Shape Image

Extra opties

Een afbeelding toevoegen aan je TV-uitzending of beamers? Met KerkTV PRO halen we de beschikbare afbeeldingen direct op uit de videomixer. Je kunt ze moeiteloos toepassen in je TV-uitzending en projecteren op de beamers of TV-schermen in de kerk.

Wil je één van de camerabeelden rechtstreeks op de beamers of TV-schermen in de kerk tonen? Dat is eenvoudig mogelijk met KerkTV PRO!

PTZ camera's en Blackmagic videomixers

Koppel via IP alle PTZ camera's die je wilt bedienen en alle modellen videomixers van Blackmagic

Interesse? Meld je aan en probeer KerkTV PRO als eerste

KerkTV PRO als eerste gebruiken? Vul het formulier in en krijg automatisch toegang na de release. Profiteer van een exclusieve 4 weken gratis proefperiode in jouw kerk, waarbij je toegang hebt tot alle functionaliteiten en onze volledige support. En het beste is: je zit nergens aan vast!

Na de proefperiode kun je ervoor kiezen om KerkTV PRO te blijven gebruiken. Voor slechts € 10,- per maand kun je blijven genieten van deze krachtige software. En als je al gebruikmaakt van KerkBeamer, betaal je zelfs maar € 5,- per maand.

Ontdek de onbegrensde mogelijkheden van KerkTV PRO en maak kerkTV-uitzendingen onvergetelijk.

Aanmelden voor KerkTV PRO

Koppel moeiteloos camera's aan KerkTV PRO via IP. Met deze flexibele oplossing kun je een onbeperkt aantal camera's integreren.

Aan KerkTV PRO kun je één videomixer koppelen. KerkTV PRO biedt volledige ondersteuning voor videomixers van Blackmagic.

Binnen KerkTV PRO heb je de vrijheid om zoveel cameraposities aan te maken als je camera toestaat. Het unieke hiervan is dat de cameraposities die je creëert rechtstreeks op de camera worden opgeslagen. Dit betekent dat je deze posities ook kunt gebruiken voor andere besturingen.

Dankzij deze handige functie kun je moeiteloos cameraposities delen en consistentie behouden in TV-uitzendingen

KerkTV PRO kan zowel los als in combinatie met KerkBeamer worden gebruikt. Als je ervoor kiest om alleen KerkTV PRO af te nemen dan  profiteer je van alle krachtige functionaliteiten.

Gebruik je ook KerkBeamer, dan geniet je van een naadloze integratie tussen beide tools en ontvang je zelfs een korting op het abonnementsbedrag voor KerkTV PRO.

Voor slechts € 10,- per maand kun je genieten van de krachtige mogelijkheden van KerkTV PRO. Als je ook gebruikmaakt van KerkBeamer, krijg je een exclusieve korting en betaal je slechts € 5,- per maand voor KerkTV PRO. De kosten zijn exclusief BTW en worden maandelijks gefactureerd.