fbpx
s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Follow Us

KerkBeamer LIVE

KerkBeamer / KerkBeamer LIVE

Betalen aan KerkBeamer

Voor het gebruik van KerkBeamer vragen wij een maandelijkse vergoeding. Op deze pagina lees je daar meer over.

Zodra je hebt aangegeven KerkBeamer blijvend te willen gebruiken zullen wij maandelijks een factuur sturen voor de vaste- en variabele kosten over de vorige maand. De factuur sturen wij naar het opgegeven factuuradres. Dit kun je wijzigen door contact met ons op te nemen.

Betalen via automatisch incasso

Betaling aan KerkBeamer gaat via automatisch incasso, zodat je daar als kerk geen omkijken naar hebt. Wij factureren doorgaans rond de 2e van de maand.

De eerste factuur van KerkBeamer bevat een iDeal-link, waarmee je de eerste factuur kunt voldoen. Klik op de link in de mail. Je komt op een pagina waarop je het factuurbedrag terugvindt en waar je veilig kunt betalen via iDeal.

Door met iDeal te betalen geef je ons direct toestemming om volgende facturen automatisch te incasseren van de rekening waarmee betaald is. De tweede en volgende facturen ontvang je uiteraard nog steeds, maar je hoeft hier geen actie meer op te ondernemen. Een paar werkdagen na de factuur wordt het factuurbedrag automatisch geïncasseerd. Ben je het niet eens met een incasso? Je kunt het bedrag tot 8 weken na betaling storneren via jouw bank.

Heb je vragen over betalen aan KerkBeamer? Neem dan contact met ons op.