fbpx
s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Follow Us

Meer informatie over camerabediening & kerkTV

KerkBeamer / Meer informatie over camerabediening & kerkTV

Kom meer te weten over camerabediening & kerkTV

Leuk dat je meer te weten wilt komen over camerabediening en kerkTV via KerkBeamer. Op deze website vind je meer informatie over de bediening van camera’s en kerkTV en het tegelijkertijd afspelen op de beamers en uitzenden naar kerkTV. In op onze documentatiesite lees je meer over de technische inrichting en de werking van KerkBeamer.

Persoonlijk advies? Laat je gegevens achter!

Ben je op zoek naar specifieke informatie voor jouw kerk of situatie? Of twijfel je nog of KerkBeamer voor jouw kerk voordelen gaat bieden en wil je daar graag een keer met ons over sparren? Wij komen graag met je in contact. Laat via onderstaand formulier je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op. Je mag uiteraard ook altijd contact met ons opnemen.

Wil je KerkBeamer proberen? Vraag een account aan!

Denk je dat KerkBeamer voor jouw kerk een uitkomst gaat zijn of wil je het zelf onderzoeken? Vraag dan een account aan en ga direct aan de slag.

Al KerkBeamer gebruiker? Bereid KerkBeamer dan uit met camerabediening & kerkTV

Maak je al gebruik van KerkBeamer en wil je uitbreiden met camerabediening & kerkTV? Laat het ons dan weten via onderstaand formulier. Wij zorgen ervoor dat kerkTV geactiveerd wordt en dat je de juiste info krijgt om te starten. Mooi meegenomen; het kost niks extra’s 😃

Laat ons contact met je opnemen

Wij vertellen je graag meer of helpen je snel starten.

    Waarover wil je met ons in contact komen?

    De meest gebruikte bijbelvertalingen en meer dan 9.700 liederen van:

    Liedboek