fbpx
s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Follow Us

Blog

KerkBeamer / Functionaliteiten  / Nieuwe zoekfunctie voor liederen

Nieuwe zoekfunctie voor liederen

Het lijkt wel herfst. Een mooi moment om lekker binnen te zitten en een leuke update met jullie te delen. Vanmorgen hebben we een nieuwe functie gelanceerd: een zoekfunctie voor liederen. Versie 1 van het toevoegen van liederen bestond uit een aantal dropdowns, waarmee je een bundel, nummer en verzen kon selecteren. Deze functie hebben we er vakkundig uitgesloopt en vervangen door een geheel nieuwe variant. Deze variant is mede nodig om de notenbalken te kunnen gaan tonen.

✓ Snel en eenvoudig zoeken
Wanneer je nu een lied wilt toevoegen aan je presentatie vind je via Onderdeel toevoegen > Lied” een zoekfunctie. Kies bovenin eventueel in welke bundels je wilt zoeken (wij adviseren in alles te zoeken, voor de snelheid maakt dat niet uit). Voeg hierna jouw zoekopdracht in. Dit kan bijvoorbeeld “opw 82” zijn als je opwekking 82 zoekt, maar ook een tekst als “de heer regeert” of een psalm, met de verzen die je zoekt: “psalm 18: 1-3 en 6”. Klik vervolgens op jouw lied naar keuze. Kopiëren en plakken vanuit een liturgie kan natuurlijk ook.

✓ Volgorde wijzigen en liedtekst bewerken
Zodra je een lied hebt aangeklikt opent er nieuw scherm, waarin je een voorbeeld ziet van het lied. Ook nieuw: in de liedvolgorde/verzen wordt nu ook aangegeven naar welke coupletten je kijkt.
Eventueel heb je nu nog de keuze om de volgorde van een lied te wijzigen of de tekst te wijzigen of aan te vullen met bijvoorbeeld aanduidingen van wisselzang. Klik op “Toevoegen” als je het lied wilt toevoegen aan je presentatie.

Wil je meer weten over de zoekfunctie? In onderstaande video nemen we je mee op tour door de functie en leggen we alle belangrijke onderdelen uit.


KerkBeamer vrijblijvend proberen? Vraag nu jouw demo aan!