fbpx
s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Follow Us

Notenbalken

KerkBeamer / Notenbalken

Notenbalken 🎶 in de kerk

Er mag weer (zachtjes) gezongen worden in de kerk. Hoog tijd om de notenbalken weer uit te kast te trekken en terug te laten komen op de beamer. Het toevoegen van notenbalken aan je presentaties is met KerkBeamer gemakkelijker dan ooit. Wij voorzien steeds meer liederen van notenbalken, die je per lied met één druk op de knop activeert en toevoegt aan je presentatie. Geen gedoe meer met plaatjes, het weghalen van achtergronden of niet passende kleuren. Ontdek de notenbalken in KerkBeamer: snel, gemakkelijk en leuk om mee te zingen 😀

Activeer notenbalken voor jouw account en gebruik ze zondag al. Nog geen account? Vraag er snel één aan!

In enkele klikken notenbalken toevoegen

Notenbalken worden veel gebruikt in de kerk. Het zoeken, opknippen en geschikt maken van de afbeeldingen duurt echter lang en is ingewikkeld. In KerkBeamer voeg je gemakkelijk en snel notenbalken toe, zonder technische handelingen.

In KerkBeamer vind je een database met meer dan 9.700 liederen. Steeds meer daarvan voorzien we van notenbalken. Bij het toevoegen van een nieuw lied heb je de keuze om het lied in tekst of met notenbalken te tonen. Wanneer je kiest voor notenbalken voorzien we het lied van de juiste melodie en verschijnen de notenbalken automatisch. Je hoeft hier niks meer voor te doen. Voeg het lied toe aan je presentatie en zingen maar!

Maximale vrijheid in opmaak van notenbalken

In tegenstelling tot andere aanbieders van notenbalken maken we in KerkBeamer geen gebruik van afbeeldingen, maar genereren we de notenbalken bij de tekst. Hierdoor heb je in KerkBeamer alle vrijheid om de notenbalken geschikt te maken voor jouw kerk. Pas bijvoorbeeld de tekstgrootte aan, de kleur van de balken, de kleur van de noten en bepaal zelfs of je een klassiek nootje wilt, een ronde of een vierkante. Nadat dit één keer ingesteld is doet KerkBeamer de rest. Elke lied dat je toevoegt krijgt automatisch de juiste opmaak mee. Gebruik je een achtergrondafbeelding in je presentatie? De notenbalken zijn transparant dus leggen we automatisch over de afbeelding heen.

Automatische verdeling van ruimte en dia’s

Afhankelijk van je beamerscherm (16:9 of 4:3), de beschikbare ruimte in de dia en de grootte van de tekst bekijkt KerkBeamer of een notenbalk nog op een regel past en hoeveel notenbalken er op één dia passen. Past een notenbalk niet meer op één regel, dan breken wij hem automatisch af en maken er meerdere regels van. Is de dia vol? Dan verdelen wij de notenbalken automatisch over meerdere dia’s.

KerkBeamer_Notenbalken-automatisch-afbreken

Steeds meer liederen beschikbaar

In KerkBeamer voorzien we doorlopend liederen van notenbalken, zodat jij steeds meer liederen met notenbalken kunt tonen.

In eigen stijl op te maken

Maak de notenbalken op in de huisstijl van de kerk en pas lettergrootte aan, zodat ze overal goed leesbaar zijn.

Notenbalken op kerkTV

Je kunt ervoor kiezen om de notenbalken ook in de online uitzending weer te geven. Of laat ze juist weg en toon op kerkTV ondertiteling, terwijl de notenbalken op de beamer staan.

Activeer notenbalken in jouw KerkBeamer account

Heb je een KerkBeamer account? Dan kun je de notenbalken direct gebruiken in jouw kerk! Activeer de  notenbalken via de algemene instellingen, bepaal de stijl en toon ze zondag al op de beamer. In onze documentatie vind je meer informatie over het activeren en weergeven van notenbalken.

Nog geen account? Vraag hieronder dan een account aan, zodat je ze de notenbalken de eerste volgende dienst al kunt gebruiken!