fbpx
s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Follow Us

Blog

KerkBeamer / Events  / Opkijken beamteamdag

Opkijken beamteamdag

Opkijken.nl biedt filmpjes, preken, plaatjes en andere documenten voor geloofsopbouw en het werk in de kerk. Een belangrijk onderdeel van dit platform is gericht op beamteams. Afgelopen zaterdag, 9 februari, organiseerde Opkijken een dag voor beamteams in de Koningskerk te Zwolle. KerkBeamer was hierbij aanwezig.

De beamteamdag van Opkijken werd voor het eerst georganiseerd en direct goed bezocht. Zo’n 110 beamisten uit verschillende gemeentes en kerken waren aanwezig voor ontmoeting, presentaties en workshops. Centraal stond het uitwisselen van kennis en mogelijkheden rondom het maken van presentaties en het afspelen ervan.

Na een waardevolle presentatie, van Christiaan Heidema over licentiegebruik in de kerk, mochten wij ons verhaal vertellen over KerkBeamer. Vragen als “hoe is KerkBeamer ontstaan” en “welke problemen lossen wij met KerkBeamer op” werden in deze presentatie beantwoord. Van idee naar oplossing, inclusief alle mooie momenten en hobbels die we hebben genomen zijn aan bod gekomen.


KerkBeamer vrijblijvend proberen? Vraag nu jouw demo aan!