fbpx
s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Follow Us

Blog

KerkBeamer / Content  / Op Toonhoogte, Hemelhoog en Weerklank toegevoegd aan KerkBeamer

Op Toonhoogte, Hemelhoog en Weerklank toegevoegd aan KerkBeamer

Dankzij onze nauwe samenwerking met Kokboekencentrum hebben we 3 nieuwe liedbundels toe kunnen voegen aan KerkBeamer: Op Toonhoogte 2015, Hemelhoog en Weerklank. Deze bundels zijn, met de juiste licenties, in KerkBeamer te gebruiken. Voor alsnog hebben we deze bundels in tekstvorm toegevoegd. De notenbalken volgen begin 2020.

 

✓ Op Toonhoogte 2015
In 2015 is de tweede editie van de bundel Op Toonhoogte uitgebracht door KokBoekencentrum. Deze bekende HGJB-liederenbundel bevat 561 liederen, waaronder psalmen en gezangen, Psalmen voor Nu, Opwekkingsliederen en liederen van Sela. Ook liederen van Elly & Rikkert, Alles wordt nieuw en Opwekking voor Kids zijn te vinden in Op Toonhoogte. Op Kerkliedwiki vind je meer informatie over Op Toonhoogte 2015.

✓ Hemelhoog
De bundel Hemelhoog is een initiatief van het Evangelisch Werkverband, Het Confessioneel Gereformeerd Beraad en de Confessionele Vereniging. KokBoekencentrum is de uitgever van deze liedbundel met 749 liederen. Hemelhoog is de opvolger van de Evangelische Liedbundel en bevat traditionele kerkliederen, maar ook gospel- en praiseliederen. Op Kerkliedwiki vind je meer informatie over Hemelhoog.

✓ Weerklank
Weerklank is verschenen in 2016 en bevat 179 psalmen en 619 liederen. De liederen in Weerklank passen bij de gereformeerde belijdenis en erediensten. 150 psalmen zijn toegevoegd in een nieuwe berijming, 28 psalmen zijn verrijkt met een tweede berijming. De ruim 600 liederen zijn onderverdeeld in verschillende categorieën, zoals bijbelliederen, liederen bij het kerkelijk jaar en liederen voor kinderen. Op Kerkliedwiki vind je meer informatie over Weerklank.


KerkBeamer vrijblijvend proberen? Vraag nu jouw demo aan!