s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Follow Us

Partners van KerkBeamer

KerkBeamer / Partners van KerkBeamer

Partners van KerkBeamer

KerkBeamer is de Nederlandstalige software voor mediateams in kerken. Wij doen waar we goed in zijn; softwareontwikkeling.
Voor al het andere, bijvoorbeeld hardware, werken we samen met partners, die ook doen waar ze goed in zijn. Zo krijg jij advies waar je ook echt wat aan hebt.

Hieronder vind je een overzicht van de partners met wie we een nauwe samenwerking hebben. Ook samenwerken? Neem contact met ons op.

Schaapsound is expert in audio/visuele oplossingen voor kerken. Met expertise in geluid, projectie/presentatie, KerkTV, netwerk/WIFI, camerabeveiliging en een schat aan kennis en ervaring, hebben zij voor elke kerk een maatwerkoplossing, passend bij de gebruikswensen en het budget.

Backstage AV heeft al vele kerken voorzien van passende audiovisuele installaties. Van beamer- en geluidsinstallatie tot ringleidingen en KerkTV, bij Backstage AV ben je als kerk of bedrijf aan het goede adres.

Baars Audiovisueel is het adres voor al uw audiovisuele uitdagingen. Hoogwaardige apparatuur, speciaal samengesteld naar uw wensen en mogelijkheden waarbij het bediengemak niet uit het oog wordt verloren.

Faas Audiovisuele Dienstverlening heeft in de afgelopen jaren bewezen een betrouwbare partner te zijn in de AV-branche en kerkwereld. De hoogtechnologische apparatuur werkt probleemloos en kun je tijdens een kerkdienst volledig vertrouwen.

Present-it uit Kampen biedt audiovisuele middelen aan een brede doelgroep, waaronder kerken. Ben je op zoek naar een complete installatie of alleen onderhoud? Bij Present-it is er altijd een oplossing die past.

Chat met Matthias
Heb je een vraag?
Heb je vragen? Ik help je graag!