fbpx
s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Follow Us

Baars Audiovisueel

KerkBeamer / Partners van KerkBeamer / Baars Audiovisueel

Baars Audiovisueel

Baars Audiovisueel is het adres voor al uw audiovisuele uitdagingen. Hoogwaardige apparatuur, speciaal samengesteld naar uw wensen en mogelijkheden waarbij het bediengemak niet uit het oog wordt verloren.

KerkBeamer richt zich op de presentatiesoftware, maar presenteren gaat niet zonder goede hardware, zoals beamers en schermen. Daarom is Baars Audiovisueel één van de partners waarmee wij samenwerken. Baars Audiovisueel de hardware, wij de oplossing. Als kerk geniet je van een totaaloplossing en volledige ontzorging. Meer informatie: baarsav.nl

Helder, verfrissend en simpel

Geen kerk is hetzelfde, daarom levert Baars Audiovisueel een op maat gemaakte installatie welke geheel naar uw wensen en mogelijkheden is samengesteld. Na een persoonlijk gesprek worden uw wensen omgezet naar een uitgebreide en heldere offerte. Of het nu om enkel een geluidsinstallatie gaat of een volledige intergratie met camera’s, streaming of het aansturen van de verlichting, Baars Audiovisueel denkt graag met u mee.

Naast spraakverstaanbaarheid en leesbaarheid is een makkelijk te bedienen installatie misschien nog wel belangrijker. Een intuïtief te bedienen paneel maakt het voor iedereen mogelijk de installatie te gebruiken.

Helaas kan er ook in en professionele installatie altijd iets kapot gaan. Baars Audiovisueel heeft service hoog in het vaandel staan en ontzorgt u graag. Door het gebruik van professionele en betrouwbare apparatuur en  onderhoud op periodieke basis zorgt Baars Audiovisueel voor een bedrijfszekere installatie. Mocht er onverhoopt toch iets niet meer werken dan wordt dit binnen afzienbare tijd opgelost!

Meer weten over Baars Audiovisueel? Kijk dan op baarsav.nl of bel 085 – 0230 444

KerkBeamer account aanvragen via Baars Audiovisueel

Heb je via Baars Audiovisueel van KerkBeamer gehoord? Vraag jouw account dan aan via onderstaand formulier. Dan kunnen wij, bij vragen over de hardware, met hen contact opnemen.