s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Follow Us

Backstage AV, partner van KerkBeamer

KerkBeamer / Partners van KerkBeamer / Backstage AV, partner van KerkBeamer

Backstage AV, audiovisuele partner van KerkBeamer

Backstage AV heeft al vele kerken voorzien van passende audiovisuele installaties. Van beamer- en geluidsinstallatie tot ringleidingen en KerkTV, bij Backstage AV ben je als kerk of bedrijf aan het goede adres.

KerkBeamer richt zich op de presentatiesoftware, maar presenteren gaat niet zonder goede hardware, zoals beamers en schermen. Daarom is Backstage AV één van de partners waarmee wij samenwerken. Backstage AV de hardware, wij de oplossing. Als kerk geniet je van een totaaloplossing en volledige ontzorging. Meer informatie: backstage.nl

 

Audiovisuele techniek in de kerk

Backstage AV heeft ruime ervaring in de realisatie van audiovisuele installaties. Als jaren doen zij dit in uiteenlopende kerkzalen en (bedrijfs)gebouwen. Zo helpen zij kerken met KerkTV, om hun samenkomsten goed in beeld te brengen, maar ook geluidsinstallaties die geschikt zijn voor spraak, presentaties en livemuziek zijn geen onbekend terrein. Wordt jullie kerkdienst bijgewoond door meertaligen? Door de inzet van een vertaler met een vertaalsysteem is de kerkdienst, via Backstage AV, draadloos te volgen via ontvangers, soms zelfs in meer talen.

Een beamer of TV-schermen installeren in de kerk? Backstage AV heeft meerdere oplossingen om presentaties zo goed mogelijk weer te geven, zodat iedereen de presentaties goed kan zien, zelfs de voorganger die met zijn rug naar het scherm staat.

Meer weten over Backstage AV? Kijk dan op backstageav.nl of bel 038 – 75 02 830.

KerkBeamer account aanvragen via Backstage AV

Heb je via Backstage AV van KerkBeamer gehoord? Vraag jouw account dan aan via onderstaand formulier. Dan kunnen wij, bij vragen over de hardware, met hen contact opnemen.
Chat met Matthias
Heb je een vraag?
Heb je vragen? Ik help je graag!