s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Follow Us

Present-it, partner van KerkBeamer

KerkBeamer / Partners van KerkBeamer / Present-it, partner van KerkBeamer

Present-it, audiovisuele partner van KerkBeamer

Present-it uit Kampen biedt audiovisuele middelen aan een brede doelgroep, waaronder kerken. Ben je op zoek naar een complete installatie of alleen onderhoud? Bij Present-it is er altijd een oplossing die past.

KerkBeamer richt zich op de presentatiesoftware, maar presenteren gaat niet zonder goede hardware, zoals beamers en schermen. Daarom is Present-it één van de partners waarmee wij samenwerken. Present-it de hardware, wij de oplossing. Als kerk geniet je van een totaaloplossing en volledige ontzorging. Meer informatie: present-it.nl

 

Zichtbaar beeld. Verstaanbaar geluid.

Met de komst van het Covid-19 virus is het nauwelijks meer mogelijk om met groepen bij elkaar te zijn. Daardoor is het online streamen van kerkdiensten in een grote stroomversnelling geraakt. Er zijn veel oplossingen voor het online brengen van beeld en geluid. Iedere kerk heeft zijn eigen oplossing.

Het kiezen van een juiste platform, het leveren van goede apparatuur zoals camera’s, microfoons, PC en software. Present-it is hierin een goede, persoonlijke partner.

Meer weten over Present-it? Kijk dan op present-it.nl of bel 085​ – ​11 24 376.

KerkBeamer account aanvragen via Present-it

Heb je via Present-it van KerkBeamer gehoord? Vraag jouw account dan aan via onderstaand formulier. Dan kunnen wij, bij vragen over de hardware, met hen contact opnemen.
    Chat met Matthias
    Heb je een vraag?
    Heb je vragen? Ik help je graag!