fbpx
s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Follow Us

Schaapsound

Schaapsound

Schaapsound is expert in audio/visuele oplossingen voor kerken. Met expertise in geluid, projectie/presentatie, KerkTV, netwerk/WIFI, camerabeveiliging en een schat aan kennis en ervaring, hebben zij voor elke kerk een maatwerkoplossing, passend bij de gebruikswensen en het budget.

KerkBeamer richt zich op de presentatiesoftware, maar presenteren gaat niet zonder goede hardware, zoals beamers en schermen. Daarom is Schaapsound één van de partners waarmee wij samenwerken. Schaapsound de hardware, wij de oplossing. Als kerk geniet je van een totaaloplossing en volledige ontzorging. Meer informatie: schaapsound.nl

AV-specialist voor kerken

Of het nu gaat om vernieuwing van de geluidsinstallatie, een presentatieoplossing of een complete KerkTV-installatie, Schaapsound komt altijd met een goed doordacht plan en een creatief voorstel. Schaapsound verzorgt het hele traject, van installatie tot en met oplevering.

Een van de belangrijkste aandachtspunten voor het beamen, aldus Schaapsound, is dat er gelet wordt op de zichtbaarheid en leesbaarheid van presentaties. Geen kerkgebouw is hetzelfde en daarom is er ook geen standaardoplossing. Schaapsound heeft echter ruime ervaring en vindt altijd een goede oplossing, voor elke kerkzaal! Dat kan een projecter (beamer) en projectiescherm zijn, maar LED displays of een combinatie van beide zijn goede mogelijkheden.

Meer weten over Schaapsound? Kijk dan op schaapsound.nl of bel 085 – 06 63 333.

KerkBeamer account aanvragen via Schaapsound

Heb je via Schaapsound van KerkBeamer gehoord? Vraag jouw account dan aan via onderstaand formulier. Dan kunnen wij, bij vragen over de hardware, met hen contact opnemen.