s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Follow Us

Referenties

KerkBeamer / Referenties

Wat vinden kerken van KerkBeamer?

Hoewel we pas sinds de zomer van 2019 kerken aansluiten op KerkBeamer zijn er al enthousiaste reacties.
We zijn nog meer referenties aan het verzamelen, maar onderstaande referentie van GKV Zeewolde wilden we je niet onthouden.

GKV Zeewolde: “Alle presentatie irritaties zijn verleden tijd”

Al jaren ervaren wij problemen bij het uitbreiden van ons beamteam. Sterker nog: er zijn in de afgelopen jaren meer leden gestopt dan begonnen. De belangrijkste reden om te stoppen was de tijd die men bezig was met het voorbereiden van presentaties. Daarbij had de software die we gebruikten meerdere “uitdagingen”, waardoor eigenlijk alles veel tijd en moeite kostte. Maar met KerkBeamer is dat nu verleden tijd!

In de afgelopen jaren hebben we verschillende beamerpakketten geprobeerd. Niets werkte echt lekker soepel en voldeed aan onze wensen. Uiteindelijk kwamen we toevallig KerkBeamer tegen. KerkBeamer was toen net nieuw en we waren één van de eerste gebruikers. We zijn er direct mee gestart en waren al snel enthousiast. Alles wat we wilden kon en zelf meer. Maar belangrijker nog: de voorbereidingstijd ging drastisch naar beneden. En dan natuurlijk de online database die door KerkBeamer onderhouden wordt… KerkBeamer heeft onze grootste irritatiepunten heel snel weggenomen 🙂

KerkBeamer is nog in ontwikkeling en nog niet alles is perfect. Maar als we iets tegen komen dan geven we dat rechtstreeks door aan de ontwikkelaars. Ze nemen uitgebreid de tijd om onze ideeën aan te horen en schakelen snel om eventuele bugs op te lossen. De begeleiding verloopt prettig en doordat er regelmatig updates uitgebracht worden (bijna wekelijks) wordt het pakket constant beter.

Ik, Jacky Zwerver, begon in een beamteam dat steeds kleiner werd. Maar na 2 maanden KerkBeamer zijn we alweer gegroeid met 2 extra beamisten. Ons enthousiasme over KerkBeamer is overgesprongen op de gemeente: “Oh, het is dus een stuk makkelijker geworden. Maar dan heb ik ook wel weer zin en tijd om bij het team te komen!” Deze reactie kregen we van een “oud” teamlid, die nu ook weer gaat beamen.

Jacky Zwerver, Beamteam GKV Zeewolde

Ben je benieuwd geworden naar KerkBeamer?

Vraag jouw demo aan om direct toegang te krijgen tot KerkBeamer

Chat met Matthias
Heb je een vraag?
Heb je vragen? Ik help je graag!