Tarieven

Omdat we vinden dat KerkBeamer toegankelijk moet zijn voor elke kerk, hebben we een prijsstaffel gemaakt. Hierdoor kunnen wij de software onderhouden, updates uitbrengen en jou van support voorzien.

0 - 49 kerkleden

€ 15,00

p/maand

50 - 99 kerkleden

€ 17,50

p/maand

100 - 249 kerkleden

€ 20,00

p/maand

250 - 499 kerkleden

€ 22,50

p/maand

500 - 999 kerkleden

€ 25,00

p/maand

1000 - 1499 kerkleden

€ 27,50

p/maand

1500 - 1999 kerkleden

€ 30,00

p/maand

2000+ kerkleden

€ 32,50

p/maand

Extra wijkgemeente

€ 7,50

p/maand

Gebruik liedbundel

€ 0,50

p/liedbundel p/maand

Gebruik bijbelvertaling

€ 0,50

p/liedbundel p/maand

Uitleg tarieven

De tarieven bestaan uit twee onderdelen: vaste tarieven en variabele tarieven. Deze betaal je per maand en worden achteraf gefactureerd. De tarieven op deze pagina zijn excl. 21% BTW,

De vaste tarieven zijn gebaseerd op het aantal actieve kerkleden. Hiermee bedoelen we ingeschreven kerkleden (8 tot 100 jaar), die regelmatig een kerkdienst bezoeken of online meekijken.

De variabele tarieven gaan over het gebruik van liedbundels en bijbelvertalingen.

Per gebruikte bundel en bijbelvertaling rekenen wij een kleine bijdrage van € 0,50 p/maand, om onze onkosten voor het beheer te dekken. De bijdrage per bundel of bijbelvertaling betaal je alleen als een bundel of vertaling ook daadwerkelijk gebruikt is in de afgelopen maand.

Voorbeeld: er wordt in één maand gezonden uit 3 bundels en gelezen uit 2 bijbelvertalingen. De variabele kosten bedragen dan € 2,50.

Nee, je hebt nog steeds een licentie nodig voor bijvoorbeeld Liedboek of CCLI. Wij mogen en kunnen deze licenties voor een kerk niet regelen.

In KerkBeamer voer je jouw licenties in, waarna wij direct controleren of dit een actieve licentie betreft. Is dat het geval, dan krijg je toegang tot de betreffende liedbundels in KerkBeamer.

Zodra je hebt aangegeven KerkBeamer blijvend te willen gebruiken zullen wij maandelijks een factuur sturen voor de vaste- en variabele kosten over de vorige maand. De factuur sturen wij naar het opgegeven factuuradres. Dit kun je wijzigen door contact met ons op te nemen.

Betaling aan KerkBeamer gaat via automatisch incasso, zodat je daar als kerk geen omkijken naar hebt. Wij factureren doorgaans rond de 2e van de maand.

De eerste factuur van KerkBeamer bevat een iDeal-link, waarmee je de eerste factuur kunt voldoen. Klik op de link in de mail. Je komt op een pagina waarop je het factuurbedrag terugvindt en waar je veilig kunt betalen via iDeal.

Door met iDeal te betalen geef je ons direct toestemming om volgende facturen automatisch te incasseren van de rekening waarmee betaald is. De tweede en volgende facturen ontvang je uiteraard nog steeds, maar je hoeft hier geen actie meer op te ondernemen. Een paar werkdagen na de factuur wordt het factuurbedrag automatisch geïncasseerd. Ben je het niet eens met een incasso? Je kunt het bedrag tot 8 weken na betaling storneren via jouw bank.

Nee, de kosten voor het gebruik van KerkBeamer berekenen wij per maand. Doordat het gebruik van liedbundels en bijbelvertalingen variabel is, factureren wij maandelijks achteraf.

Voorbeeld: in oktober betaal je over de maand september.

Kostencalculator

Bereken hieronder de kosten voor jouw kerk. Geef het aantal actieve kerkleden aan en geef bij de liedbundels en bijbelvertalingen aan hoeveel bundels en vertalingen er in jouw kerk gemiddeld gebruikt worden in één maand. Neem bij een offerte op maat contact met ons op. De prijzen zijn excl. 21% BTW.

Two columns
Verticaal
Horizontaal

Kosten berekenen

Totaalbedrag

“{{getWooProductName}}” has been added to your cart

Your service request has been completed!

We have sent your request information to your email.
Issued on: {{ $store.getters.getIssuedOn }}
Payment method: {{ $store.getters.getPaymentType }}
{{ item.label }}: {{ item.converted }}

Probeer KerkBeamer 4 weken gratis

Ervaar zelf de voordelen van KerkBeamer in jouw kerk

  • 4 weken gratis proberen
  • incl. alle functionaliteiten
  • Volledige ondersteuning
  • Je zit nergens aan vast