Krachtige software voor elke kerk

Profiteer van krachtige functies, die jou helpen bij het maken van kerkpresentaties en kerkTV-uitzendingen. Jij bepaald hoe je KerkBeamer gebruikt.

Presentaties maken (basis)

✓ Onbeperkt aantal kerkpresentaties maken
✓ Onbeperkt aantal sjablonen maken
✓ Liedbundels en bijbelvertalingen gebruiken
✓ Notenbalken gebruiken en vormgeven
✓ Video's, PPT's en MP3 toevoegen
✓ Onbeperkt aantal gebruikers
✓ Gratis online trainingen en support

v.a. € 16,50

p/maand (afhankelijk van actieve ledenaantal)

TV-uitzendingen

✓ Alles van 'Presentaties maken'
✓ Extra uitgang gebruiken
✓ Ondertiteling gebruiken
✓ Weergaven vormgeven en toepassen
✓ Videomixer en camera's koppelen
✓ Cameraposities aanmaken en bewerken
✓ Draaiboek gebruiken

v.a. € 1,00

p/maand (afhankelijk van actieve ledenaantal)

Variabele kosten

Per gebruikte bundel en bijbelvertaling rekenen wij een kleine bijdrage van € 0,50 p/maand, om onze onkosten voor het beheer te dekken.

De bijdrage per bundel of bijbelvertaling betaal je alleen als een bundel of vertaling ook daadwerkelijk gebruikt is in de afgelopen maand.

€ 0,50

p/liedbundel of bijbelvertaling

Tarieven

Om ervoor te zorgen dat KerkBeamer toegankelijk is voor elke kerk, hebben we een flexibel prijsmodel opgesteld op basis van het aantal actieve kerkleden. Dit omvat kerkleden die regelmatig kerkdiensten bijwonen en/of online deelnemen.

Het maken van presentaties is verplicht voor het gebruik van KerkBeamer. Het maken van kerkTV-uitzendingen is aan te raden, maar niet verplicht.

0 - 49 kerkleden

Presentaties maken
€ 16,50 p/maand

TV-uitzendingen
€ 1,00 p/maand

50 - 99 kerkleden

Presentaties maken
€ 19,00 p/maand

TV-uitzendingen
€ 1,50 p/maand

100 - 249 kerkleden

Presentaties maken
€ 21,50 p/maand

TV-uitzendingen
€ 2,00 p/maand

250 - 499 kerkleden

Presentaties maken
€ 24,00 p/maand

TV-uitzendingen
€ 2,50 p/maand

500 - 999 kerkleden

Presentaties maken
€ 26,50 p/maand

TV-uitzendingen
€ 3,00 p/maand

1000 - 1499 kerkleden

Presentaties maken
€ 29,00 p/maand

TV-uitzendingen
€ 3,50 p/maand

1500 - 1999 kerkleden

Presentaties maken
€ 31,50 p/maand

TV-uitzendingen
€ 4,00 p/maand

2000+ kerkleden

Extra wijkgemeenten of meer dan 2000 kerkleden? Wij maken graag een prijs op maat!

Gebruik liedbundel

€ 0,50

p/liedbundel p/maand

Gebruik bijbelvertaling

€ 0,50

p/bijbelvertaling p/maand

Uitleg tarieven

De tarieven bestaan uit twee componenten: vaste tarieven en variabele tarieven. Deze tarieven worden maandelijks in rekening gebracht en worden achteraf gefactureerd.

De vaste tarieven zijn gebaseerd op het aantal actieve kerkleden. Hiermee bedoelen we de ingeschreven kerkleden (van 8 tot 100 jaar) die regelmatig een kerkdienst bijwonen of online meekijken.

Het maken van presentaties wordt beschouwd als de basisfunctionaliteit van KerkBeamer en is altijd vereist. Het maken van TV-uitzendingen is optioneel.

De variabele tarieven zijn gerelateerd aan het gebruik van liedbundels en bijbelvertalingen.

Voor elke gebruikte bundel en bijbelvertaling wordt een kleine bijdrage van € 0,50 per maand in rekening gebracht. Deze bijdrage wordt alleen berekend als een bundel of vertaling daadwerkelijk is gebruikt in de afgelopen maand.

Bijvoorbeeld: als er in één maand wordt gezongen uit 3 bundels en gelezen uit 2 bijbelvertalingen, bedragen de variabele kosten € 2,50.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Nee, voor het maken van TV-uitzendingen heb je het maken van kerkpresentaties nodig.

Hebben jullie geen beamers/TV-schermen in de kerk? Je kunt KerkBeamer wel gebruiken voor alleen TV-uitzendingen, maar hiervoor maak je alsnog een presentatie aan. Vandaar dat je de basis van KerkBeamer wel nodig hebt.

Nee, je hebt nog steeds een licentie nodig voor bijvoorbeeld Liedboek of CCLI. Wij mogen en kunnen deze licenties voor een kerk niet regelen.

In KerkBeamer kun je jouw licenties invoeren, waarna wij direct controleren of de ingevoerde licentie actief is. Als dit het geval is, krijg je toegang tot de betreffende liedbundels in KerkBeamer.

Zodra je hebt aangegeven dat je KerkBeamer blijvend wilt gebruiken, zullen we maandelijks een factuur sturen voor zowel de vaste als variabele kosten van de voorgaande maand. De factuur wordt verstuurd naar het opgegeven factuuradres.

Betaling aan KerkBeamer verloopt via automatische incasso, zodat je hier als kerk geen omkijken naar hebt. Doorgaans factureren we rond de 2e van de maand.

Bij de eerste factuur van KerkBeamer ontvang je een iDeal-link, waarmee je de betaling van de eerste factuur kunt voldoen. Klik simpelweg op de link in de e-mail en je wordt naar een beveiligde pagina geleid waar je het factuurbedrag kunt betalen via iDeal.

Door gebruik te maken van iDeal geef je ons direct toestemming om volgende facturen automatisch te incasseren vanaf de rekening waarmee de betaling is gedaan. Voor de daaropvolgende facturen hoef je verder geen actie te ondernemen. Het factuurbedrag wordt enkele dagen na ontvangst van de factuur automatisch geïncasseerd. Mocht je het niet eens zijn met een incasso, dan kun je het bedrag tot 8 weken na betaling storneren via jouw bank.

Nee, de kosten voor het gebruik van KerkBeamer worden maandelijks in rekening gebracht. Aangezien het gebruik van liedbundels en bijbelvertalingen kan variëren, factureren wij op maandelijkse basis achteraf.

Bijvoorbeeld: in oktober ontvang je een factuur voor het gebruik van KerkBeamer in de maand september.

Als je meerdere wijkgemeenten wilt laten profiteren van KerkBeamer of als je meer dan 2500 actieve kerkleden hebt, kun je een prijs op maat aanvragen.

Voor meerdere wijkgemeenten kunnen we een specifieke prijsopgave maken, waarbij je niet voor elke wijkgemeente een volledig account hoeft af te nemen. Om dit te realiseren, hebben we informatie nodig over het aantal wijkgemeenten en het totale aantal actieve leden. Neem gerust contact met ons op voor een prijsvoorstel op maat.

Kostencalculator

Bereken hieronder de kosten voor jouw kerk. Geef het aantal actieve kerkleden aan en geef bij de liedbundels en bijbelvertalingen aan hoeveel bundels en vertalingen er in jouw kerk gemiddeld gebruikt worden in één maand. De prijzen zijn excl. 21% BTW.

Twee kolommen
Verticaal
Horizontaal
Maandelijkse kosten berekenen
Totaal
Naam Totaal
“{{getWooProductName}}” is toegevoegd aan je winkelwagen
Heb je een promotiecode?
Promocode Verberg Toon

Probeer KerkBeamer 4 weken gratis

Ervaar zelf de voordelen van KerkBeamer in jouw kerk

  • 4 weken gratis proberen
  • incl. alle functionaliteiten
  • Volledige ondersteuning
  • Je zit nergens aan vast