fbpx
s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Follow Us

Blog

KerkBeamer / Algemeen  / Vooruit kijken naar 2021

Vooruit kijken naar 2021

2020 was een bijzonder jaar. Waarschijnlijk voor jou persoonlijk, maar vast en zeker ook voor KerkBeamer. Kerken zijn op zoek gegaan naar nieuwe manieren van diensten organiseren en elkaar opzoeken. Gelukkig bleek de kerk vindingrijk. Wij zijn verrast door de vele initiatieven die we gezien hebben en de snelheid waarmee dit opgepakt is. Online uitzenden is hiervan natuurlijk een mooi voorbeeld.

Nu we het einde van 2020 naderen kunnen we vooruit kijken naar 2021. Waarschijnlijk komt er een vaccin, waarmee we hopelijk het ‘normale’ leven weer op kunnen pakken. Tegelijkertijd weten we ook dat het nog wel even duurt voordat we weer terug zijn op het normale niveau. Daarom zullen we moeten vasthouden aan de huidige situatie van aangepaste (online) kerkdiensten. Wij gaan ons best doen om je daar ook in het nieuwe jaar weer zoveel mogelijk bij te helpen. In onze laatste e-mailupdate vind je hierover meer informatie. Ook kijken we alvast vooruit naar het nieuwe normaal voor kerken.

Voor nu wensen wij je gezegende feestdagen en alvast een heel mooi en vooral gezond 2021.