fbpx
s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Follow Us

Blog

KerkBeamer / Algemeen  / Wij bedanken jou als vrijwilliger!

Wij bedanken jou als vrijwilliger!

Vandaag is het Nationale Vrijwilligersdag. De dag waarop we vrijwilligers extra in het zonnetje zetten. De kerk is een wereld van vrijwilligers. Mensen die dagelijks of wekelijk keihard werken om de kerk draaiende te houden, ervoor te zorgen dat presentaties worden voorbereid en dat er kerkTV-uitzendingen zijn.

De meeste gebruikers van KerkBeamer zijn ook vrijwilliger en werken in hun eigen tijd om presentaties aan te maken en KerkBeamer in te richten. Wij zijn onder de indruk van de onvermoeibare energie die hierin gestoken wordt, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. En daarom willen wij jou vandaag bedanken.

Bedankt voor de tijd die je in KerkBeamer steekt, de feedback die je ons geeft en dat je je inzet om wekelijks mooie presentaties en kerkTV-uitzendingen te maken voor jouw gemeente. Hopelijk blijf je dit het komende jaar met dezelfde energie doen.